BITTRA BLAD OCH ÄPPELCIDER – EN PERFEKT KOMBINATION
Briska Gröna Äpplen 4,5% är god att avnjuta till middagsbordet. Testa gärna till ett recept med bland annat rosmarin, brynt smör och hasselnötter – alla tre är bra smakkompisar med äpple. I receptet finns även tunt hyvlat färskt grönt äpple, bittra röda salladsblad och gräddig burrata. Tillsammans med cidern får vi helt enkelt en perfekt kombination av krispigt och krämigt, salt och sött.
Klicka här för att komma till receptet.
MODERN CIDERDRINK MED ÄPPLE, VANILJ OCH LIME
Att skapa drinkar baserade på cider är ett minst lika gott, men alkoholsvagare alternativ till cocktails på sprit. Det tycker vi är ett extra plus i kanten! Utgår man från Briska Grönt Äpple 4,5% så går det smidigt att blanda en sötsyrlig cocktail där söt vanilj och syrlig lime perfekt kompletterar de fräscha tonerna av grönt äpple från cidern.
Klicka här för att komma till receptet.