Tilltugg till vinterfesten

Vi älskar att experimentera med olika recept som passar till våra alkoholfria cider. För enligt oss finns det knappast något bättre än att bjuda över några vänner och överraska med riktigt goda mat- och dryckeskombinationer. Här har vi samlat några av våra favoriter vad gäller tilltugg som passar perfekt till fördrinken.

Briska Hallon 0,5% + päronsnittar

Vår nyhet Briska Hallon 0,5% är en ekologisk cider med fin smak av hallon, toner av citrus och äpple. De fruktiga inslagen i cidern plockas med fördel upp av något sötare inslag i ditt tilltugg. En perfekt smakkompis till den alkoholfria halloncidern är härliga spett med Camembert, mynta och päron som toppas med pistaschnötter och honung. Parad tillsammans med vår Briska Hallon Alkoholfri skapas en magisk kombination skapad av den milda dessertosten, sältan i pistachnötterna och sötman från päronen och cidern. 

Briska Svarta Vinbär 0,5% + rödbetschips

Briska Svarta Vinbär 0,5% är en ekologisk cider med intensiva bärsmaker. Till denna smaksättning är det extra gott att få in lite hetta, därför paras den alkoholfria drycken med rödbetschips som serveras med en chevredipp med riven färsk pepparrot.

Briska Demi Sec Sauvignon Blanc & Gröna Äpplen 0,5% + smördegspizza

Den alkoholfria halvtorra cidern har en frisk syra och krispig fruktighet av grönt äpple. Serveras gärna med en frasig smördegspizza med västerbotten som toppas med rom och citronzest. Enkel att laga genom att använda färdig smördeg och skära upp som snittar för att bjuda många.