Alkoholfria drinkar till jul och nyår

Under årets sista månad så är det många som passar på att samla familj, vänner eller kanske kollegor för att fira året som gått. Här har vi samlat några av våra allra godaste recept på alkoholfria drinkar inför årstiden.

Att bjuda på riktigt goda alkoholfria alternativ till middagen eller festen är något som borde vara självklart idag. Hejdå säger vi till tiden då det enbart bjöds på bubbelvatten eller läsk, nu finns det så många goda alkoholfria dryckesalternativ att välja bland. Vår alkoholfria cider är god att dricka precis som den är, gärna upphälld i ett fint glas med lite is för en lyxig känsla. Eller varför inte testa att blanda en riktigt god drink, baserad på alkoholfri cider?

Här kommer några av våra favoritrecept!

Briska Hallon Sour

En alkoholfri version av en klassisk sour-drink, med Briska Hallon 0,5%, äggvita, citronjuice och sockerlag. Använd en shaker för bästa resultat av äggviteskummet och häll upp i ett snyggt cocktailglas.

Briska Körsbärsblom

En spännande cocktail med bas av Briska Fläder 0,5%, mandelmjölk, limejuice och rosépeppar. Mandelmjölken blandas till en kall sockerlag som smakar lite marsipan och rosépepparn ger en lätt hetta. 

Briska Svartvinbärs-sangria

För de tillfällen då man är många så är denna alkoholfria sangria fantastisk att bjuda på. Vår version på en sangria har en bas av Briska Svarta Vinbär 0,5% och alkoholfritt rödvin. Addera färsk frukt, mynta och citronjuice så har du en både läskande och snygg drink. Serveras med fördel på karaff.