Alkoholfria drinkar på cider

Våra cidersmaker är goda att servera som de är som sällskapsdryck, kombinerad till mat - eller varför inte som del av en ciderdrink? Inspireras här av några utav våra favoritrecept på riktigt uppfriskande alkoholfria drinkar baserade på Briskas cider. Perfekta drinkar till påsken, midsommar, studentfirandet eller sommarfesten.

Att njuta av riktigt god alkoholfri dryck helt utan att ge avkall på smaken är något vi på Briska sätter stort värde i. Därför tar vi fram cider som ger en fullkomlig smakupplevelse, oavsett alkoholhalt. Trenden med mocktails är bestående och att blanda alkoholfria drinkar på vår cider ger en festlig känsla även för de som avstår alkohol för kvällen. 

För att lyckas med alkoholfria drinkar så vill man addera det där lilla extra som alkoholen annars står för i drinken. Det kan vara en viss rivighet, ett djup eller rökighet. Här kommer våra bästa recept på alkoholfria drinkar som garanterat kommer imponera på gästerna, perfekt som välkomstdrink eller att avnjuta kvällen genom. 

Alkoholfri fläderdrink: En len vårcocktail med lite riv i. Baseras på Briska Alkoholfri Flädercider.

Alkoholfri sommardrink: En fläderdrink med citron och champagnesorbet. Baseras på Briska Alkoholfri Flädercider.

Alkoholfri pärondrink: Vår take på en klassisk mojito. Baseras på Briska Alkoholfri Päroncider

Alkoholfri välkomstdrink: En mocktail som andas sommarkänslor. Baseras på Briska Alkoholfri Jordgubb & Rabarber.

Du hittar samtliga recept på Briska’s alkoholfria drinkar här.