Goda och enkla drinkar på Briskas cider

När tiden är knapp och gästerna snart står vid dörren vill vi med enkla medel svänga ihop en riktigt god fördrink. Här kommer våra bästa recept på goda och enkla drinkar baserade på Briskas cider, perfekta att blanda i ordning på bara ett par minuter.

Vår fina cider är fantastiskt god att inte bara avnjuta som den är utan fungerar toppen som ingrediens i drinkar. Genom att addera exempelvis rabarber och citron till vår flädercider eller mynta och lime till vår päroncider kan du avnjuta en modern, frisk och fräsch drink med låg alkoholhalt. Alla recept går även att göras helt alkoholfria genom att ni använder vår alkoholfria cider och utesluter eventuell annan alkoholhaltig ingrediens. Inspireras gärna av några av våra goda recept på alkoholfria drinkar här.

Inspireras av goda och enkla drinkar baserade på Briska flädercider


Briska Rabarber. En drink där bland annat rabarbersaft och citronjuice ger flädercidern en ny twist.
Briska Hugo Havtorn. Vår take på en Hugo, med flädercider, citronjuice och cava.
Briska Sommaräng. En frisk drink där flädercidern får sällskap av färska jordgubbar, cava och citronmeliss.

Inspireras av goda och enkla drinkar baserade på Briska ananascider


Briska Sangrosé. Här blandas ananascider med rosévin, hallon och färsk ananas för en tropisk bonanza.
Briska Golden Wine Cooler. En fräsch sommarbål med cidertwist. Här sällskapar ananascider med vitt vin, passionsfrukt och äpple.
Briska Morgondagg. En enkel cocktail som fortfarande imponerar. Görs på bland annat rom, mandelsirap, lime och ananascider.