På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.

Fill in your age

 

Svartvinbärskokta lökar med bakad rotselleri, inlagd rotselleri samt en kräm på rotselleri med färska och torkade vinbär.

 
De olika sötmorna i de olika tillagningssätten av rotsellerin bildar en helhet som går väl ihop med cidern. Ackompanjerad av den tydliga vinbärssmaken från vinbärspulvret.stiel digsaleqlikview publisherкак подключитьпродвижение и раскрутка интернет сайтовиндексирование сайта google

4 st små pärllökar
2 dl ättika
4 dl socker
6 dl vatten
500 g frysta svarta vinbär
3 små rotselleri
2 dl grädde
2 msk färska vinbär
1 msk torkade vinbär


SÅ HÄR GÖR DU

Koka lökarna hela med skal tills de är mjuka, skala och dela dem på mitten. Koka upp ättika, socker och vatten tillsätt de frysta vinbären i hälften av ättikslagen. Låt dra, sila sedan lagen och slå den över de delade lökarna. Skiva en rotselleri tunt och slå den resterande ättikslagen kokande över skivorna.

Rosta den andra av rotsellerin med salt och olivolja i två timmar tills den är mjuk och tappat mycket vätska. Skala och skär ner den tredje rotsellerin och koka den mjuk i grädden. När den är mjuk, mixa den slät och smaka av med salt. Lägg upp och garnera med de färska vinbären. Mixa de torkade vinbären och sikta över rätten innan servering.

Briska Rosécider


Färg: Djuprosa

Doft: Tydlig doft av svarta vinbär och hallon.

Smak: Svarta vinbär och hallon i kombination ger en frisk och fruktig smak som förmedlar en känsla av varm sommardag. En viss strävhet finns i eftersmaken.

Alla våra produkter är veganska.

Alkoholvolym: 4,0 Vol%