This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
400 g gravad lax i bit
1 msk flädersaftkoncentrat
4 huvuden broccoli
2 msk smör
8 pärllökar
1 dl citronjuice
1 dl socker
2 msk kokta tapiokagryn
SÅ HÄR GÖR DU
Skär laxen i 16 st kuber. Pensla kuberna med fläderkoncentratet, grilla eller sota laxen hastigt. Den ska vara rå i mitten. Skär av buketterna av broccolin. Koka den i saltat vatten. Smält smöret och mixa hälften av den kokta broccolin med smöret tills den är helt slät.
Färg: Ljust gul
Doft: Har friska toner av fläderblom och citrus.
Smak: En tydlig smak av fläderblom med inslag av gröna äpplen. Frisk och elegant med en aning syra.
Alla våra produkter är veganska.
Alkoholvolym: 4.5 Vol%
Stekta och råa kantareller, svartrot, svampkräm, brioche och parmesan
Gougeres med comtékräm
Påsk: Kålrabbi – lax – miso – äpple