This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
200 g smördeg
150 g chévre
2 gullökar
1 msk socker
1 tsk vitvinsvinäger
Smör till stekning
Persilja
SÅ HÄR GÖR DU
1.Sätt ugnen på 200 grader, varmluft
2. Skiva löken tunt, helst med mandolin, och stek på medelvärme tills den fått färg och mjuknat. Sänk värmen och addera socker och vitvinsvinäger och stek minst 20 minuter till
3. Kavla ut smördegen och lägg på lök samt skivor av chévren. Baka i ugn cirka 15 minuter eller till smördegen fått färg. Toppa med persilja.
Färg: Ljust gul
Doft: Tydlig frisk och fruktig doft av persika och citrus. Inslag av äpplen, riesling och tropisk frukt.
Smak: Finstämd och elegant balans mellan frisk syra och fruktighet. Smak av solmogen persika och passionsfrukt med inslag av äppliga honungstoner och riesling. En viss torrhet i eftersmaken.
Alla våra produkter är veganska.
Alkoholvolym: 0,5 Vol%
Briska Morgondagg
Sotad grön sparris med inlagda päron, parmesan, sommarörter samt krutonger.
Hallonglaserad kalvrygg med grillad grön sparris, inlagda hallon och brynt balsamicosmör.