This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
En krämig mumsbit med spännande smakkombinationer. Årets Kock 2016 Jimmi Eriksson hälsar att Briska Alkoholfri Äppelcider med ofiltrerad must upplevs uppfriskande krispig till den krämiga parmesankrämen. Tips! Det blir allra snyggast om du använder en spritspåse, men det går självklart bra att använda en tesked för att lägga upp parmesankrämen på sparrisbiten inför servering.
10 mumsbitar
5 st vita sparris
1 st citron, juicen
50 g smör
50 g parmesan, riven
1 dl grädde
2 dl matolja
1 st ägg
0,5 dl mandel
rapsolja
salt
SÅ HÄR GÖR DU
Färg: Ljust solgul och ”cloudy", då musten är ofiltrerad.
Doft: Solvarma gula äpplen med toner av äppelblom och citrus.
Smak: Elegant, krispig och mustig smak av sötsyrliga Elstar äpplen. Smakrik, fyllig och aromatisk med mycket karaktär från den ofiltrerade äppelmusten.
Alkoholvolym: 0,5 Vol%
Fläderkokt vitsparris med rökt lax och brynt hasselnötssmör.
Påsk: Ramslök – blomkål – blåmussla
Grillad biff med säsongens första persiljerot, krassekräm samt äppelsky och rått äpple.