This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
En fin mumsbit man gärna äter flera av. Lite utav en sushi gjord på nordiska smaker och råvaror. Sötman i mison går bra ihop med den fina sötman i Briska Alkoholfri Äppelcider med ofiltrerad must. Den färska fräschören från det råa äpplet möter den fina äppelsmaken i cidern och lyfter upplevelsen till nya höjder. Tips! Grava gärna laxen redan dagen innan så går det snabbare dagen för servering.
10 små mumsbitar
Inkokt Kålrabbi
1 st kålrabbi
0,5 dl ättika
1 dl socker
1,5 dl vatten
200 g lax
1 msk socker
2 msk salt
2 tsk miso
1 st ägg
2 dl matolja
0,5 tsk dijonsenap
1 st äpple
2 tsk vinäger
salt
SÅ HÄR GÖR DU
Smörstekt sparris med mandel och mozzarella
Golden Wine Cooler
Påsk: Körsbär – mandel – yoghurt