This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
300 g urbenad fläskkotlett
Lite färsk timjan
4 vitlöksklyftor
18 små primör betor
1 dl rödvinssås (finns att köpa klar)
0,5 dl frysta blåbär
1 msk senapskorn
1 msk ättika
2 msk socker
3 msk vatten
1 dl färskost
2 msk grov senap
2 st salladslökar
SÅ HÄR GÖR DU
Skär fläsket i fyra lika stora bitar, stek dem gyllene i olja och en klick smör tillsammans med timjan och vitlök. Salta och baka 16 rödbetor i lite olivolja tills de är helt mjuka. Hyvla de resterande rödbetorna tunt och lägg dem i isvatten så de blir krispiga. Koka upp såsen och dra av från värmen, lägg i blåbären och låt dra till servering. Koka upp ättika, socker och vatten, slå lagen över senapskornen och låt dra. Blanda en kräm av färskosten och senapen, smaka av med salt och lite av lagen från senapskornen. Strimla och garnera med salladslökarna.
Färg: Intensiv röd med blåa nyanser
Doft: Lätt blommiga toner med inslag av nyplockade blåbär.
Smak: En frisk bärig smak av blåbär och röda bär i finstämd balans och en tydlig elegant syra.
Alla våra produkter är veganska.
Alkoholvolym: 4.5 Vol%
Smörstekt morot, yoghurt och rostade sesamfrön
Sotad lax med variation på jordärtskocka, forellrom och frasigt vildris
Påsk: Frasigt ägg – tryffel – kyckling