This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
Ett recept där man tar vara på hela råvaran och arbetar med spännande texturer av jordärtskockan; frasigt, krämigt och krispigt. Smaken av den citronsyltade jordärtskockan påminner lite om smaken av äpple och i kombination med Briska Alkoholfri Äppelcider med ofiltrerad must lyfts äppeltonerna ytterligare. Receptet ger dig 10 små mumsbitar som man gärna äter fler än en utav.
10 mumsbitar
12 st jordärtskockor
0,5 dl juice från färsk citron
0,5 dl socker
0,5 dl vatten
100 g Västerbottenost, riven
50 g smör
frityrolja
salt
SÅ HÄR GÖR DU
Färg: Ljust solgul och ”cloudy", då musten är ofiltrerad.
Doft: Solvarma gula äpplen med toner av äppelblom och citrus.
Smak: Elegant, krispig och mustig smak av sötsyrliga Elstar äpplen. Smakrik, fyllig och aromatisk med mycket karaktär från den ofiltrerade äppelmusten.
Alkoholvolym: 0,5 Vol%
Päronmojito
Golden Wine Cooler
Fläderkokt vitsparris med rökt lax och brynt hasselnötssmör.