This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
20 st gröna grova sparrisar
2 st hårda päron
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
1 bit parmesan 100 g machesallad, dill och krasse
100 g vitt bröd till krutonger
1 msk olivolja
SÅ HÄR GÖR DU
Skala den gröna sparrisen vid behov. Koka upp ättika, socker och vatten, kyl ned. Skiva päronet tunt och lägg in det i inläggningslagen. Skär brödet i tunna skivor och stek dem gyllene och krispig i olivolja. Sota den gröna sparrisen i torr panna tills den är klar, salta. Lägg på inlagda päron, sallad och örter samt krutonger. Riv över parmesanen.
Färg: Ljust gul
Doft: Frisk och fruktig med tydliga inslag av päron och toner av kryddighet.
Smak: Fyllig smak av päron med en krispig och frisk syra samt en lång angenäm eftersmak.
Alla våra produkter är veganska.
Alkoholvolym: 4,5 Vol%
Briskhama Mama
Rödbeta – torsk – svarta vinbär – potatis – pepparrot
Sotad lax med variation på jordärtskocka, forellrom och frasigt vildris