This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
En mindre förrätt med många fina smaker där man jobbar med att ta tillvara på hela blomkålshuvudet. Ramslöken har en fin pepprighet som höjer friskheten i Briska Alkoholfri Äppelcider med ofiltrerad must och ger en kittlande känsla i munnen.
10 små förrätter
1 st blomkål, gärna lite större
5 dl mjölk
50 g smör
1 nät blåmusslor
2 dl vitt vin
1 st schalottenlök
4 blad ramslök
olivolja
salt
SÅ HÄR GÖR DU
Färg: Ljust solgul och ”cloudy", då musten är ofiltrerad.
Doft: Solvarma gula äpplen med toner av äppelblom och citrus.
Smak: Elegant, krispig och mustig smak av sötsyrliga Elstar äpplen. Smakrik, fyllig och aromatisk med mycket karaktär från den ofiltrerade äppelmusten.
Alkoholvolym: 0,5 Vol%
Smörstekt sparris med mandel och mozzarella
Grön sparris – mandel – zucchini – fetaost
Påsk: Texturer av jordärtskocka