This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.
Fill in your age
10 st stora vita sparrisar
1 dl fläderkoncentrat
100 g kallrökt lax i bit
200 g smör
100 g rostade hasselnötter
1 bit parmesan
Dill till garnering
SÅ HÄR GÖR DU
Skala sparrisen. Koka upp saltat vatten med en klick smör och fläderkoncentratet tills den är mjuk. Hyvla två av sparrisarna tunt med osthyvel, lägg i isvatten så att de blir krispiga. Skär laxen i kuber och lägg den på sparrisen. Bryn smöret och lägg i hasselnötterna, grovt krossade. Slå smöret over sparrisen. Garnera med dill och den råhyvlade sparrisen.
Färg: Ljust gul
Doft: Har friska toner av fläderblom och citrus.
Smak: En tydlig smak av fläderblom med inslag av gröna äpplen. Frisk och elegant med en aning syra.
Alla våra produkter är veganska.
Alkoholvolym: 4.5 Vol%
Svartvinbärskokta lökar med bakad rotselleri, inlagd rotselleri samt en kräm på rotselleri med färska och torkade vinbär.
Sallad med stekt kycklinglår och långbakat päron, blekselleri, valnötter, hjärtsallad, krämig fetaost samt päronvinägrett.
Smördegsinbakad svamp och gruyerepaj