På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.

Fill in your age

 

Ny ekologisk cider med smak av sommar

Lagom till sommaren introducerar Briska ett svalkande tillskott i sitt ekologiska sortiment – en uppfriskande äppelcider med smak av jordgubbar och rabarber som får oss att längta till långa, ljusa sommarkvällar.

Briska Jordgubb & Rabarber är en frisk och krispig äppelcider med smak av syrlig rabarber och söta jordgubbar. Cidern har en djuprosa färgton och bärig doft av jordgubbar, röda äpplen och citrus. Briska har en bred variation av både alkoholfria och alkoholhaltiga ciderdrycker och utökar nu sitt ekologiska sortiment med en tredje smakvariant. Den nya cidern har en något syrligare smakprofil än de befintliga ekologiska smakerna Sunny Apple (äppelcider med smak av Mango) och Peachy Passion (äppelcider med smak av Passionsfrukt/Persika).

– Det här är en riktigt klassisk sommarsmak! Solvarma jordgubbar i kombination med syrlig rabarber skapar en smak som får oss att längta till en härlig picknick i trädgården eller en ljummen sommarkväll på balkongen, säger Stefan Santos, marknadschef Öl & Cider på Spendrups Bryggeri. Briska Jordgubb & Rabarber säljs på Systembolaget från och med mars och kostar 14,90 kr. Art.nr Systembolaget 1818.