På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.

Fill in your age

 

Briska inspirerar med två vintriga recept

Briska har tillsammans med Victor Netje från Adam & Albin låtit sig inspireras av den omåttligt populära trenden från New York, Hot Spiced Apple Cider som under vintertid finns i vart och vartannat gatuhörn på Manhattan. Briska har anammat den traditionella vinterdrycken från The Big Apple och skapat uppfriskande smaksättningar med grund i Briska Alkoholfri Äppelcider med ofiltrerad must. Resultatet är enkla recept på varm äppelcider, friska och fräscha alkoholfria alternativ till den traditionella glöggen.

“Brynt smör är lite av Adam & Albins signum så det kändes kul att inkludera det i ett av recepten. Jag ville att smaksättningarna skulle kännas fräscha och nya men fortfarande behålla en vintrig och mysig karaktär. Drinkarna passar utmärkt som ett fräscht, alkoholfritt alternativ till den söta glöggen” säger Victor Netje, Sommelier på Adam & Albin.

”Vi ser en fortsatt efterfrågan på alkoholfria alternativ, både till vardags och fest. Därför känns det både roligt och viktigt att komma med inspirerande recept som uppmuntrar svenskarna att testa ett alkoholfritt alternativ som komplement till julens traditionsenliga drycker” säger Stefan Santos, marknadschef öl och cider på Spendrups.

Se recepten på de värmande ciderdrinkarna Ginger Fall och The Browned Butter.