På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.

Fill in your age

 

Briska åker på alkoholfri turné

Briska fortsätter att göra alkoholfria alternativ mer lättillgängliga. I år lanserar Briska både en Drink Truck och en Delivery Service under initiativet Alkoholfriheten. Trucken åker på turné och besöker sommarsveriges fester och festivaler för att se till att det finns goda alkoholfria alternativ på de platser där det behövs som mest.

Från Briskas Drink Truck serveras alkoholfri cider och de goda alkoholfria ciderdrinkarna Briskahito - en frisk päronmojito, samt Körsbärsblom - en len mandelcocktail med rosépeppar.

Förra året lanserade Briska “Alkoholfriheten” – det första helt alkoholfria barområdet på Summerburst i Stockholm och Göteborg. Initiativet togs fram för att festivalbesökare skulle känna att det var lika självklart att välja ett alkoholfritt alternativ som ett alkoholhaltigt. Sommaren 2018 utvecklar Briska Alkoholfriheten, som går från att vara ett stationärt barområde till att bli en mobil Drink Truck, för att kunna finnas på flera platser runtom i Sverige.   Trucken har redan besökt Summerburst i Stockholm och nästa stopp på turnén blir Way Out West i Göteborg.